Gå rett til innholdet



Foto: Nancy Bundt/Innovasjon Norge
Årsrapport 2005

Lønnsforhold

Innovasjon Norge er medlem av NAVO. Lønn, pensjon og andre betingelser er regulert gjennom hovedavtaler mellom Innovasjon Norge og organisasjonene LO, YS og SAN. I tillegg er det inngått en rekke overenskomster som regulerer ansettelses- og arbeidsforhold i Innovasjon Norge.

Våren 2005 ble arbeidsgiveren og arbeidstakerorganisasjonene enige om et lønnssystem. Det legger til rette for gjennomføring av vår lønnspolitikk, bruk av insentiver og for medarbeidernes personlige utvikling og karriere.

Lønn fastsettes etter følgende tre kriterier: Den enkelte stillingens innhold, stillingsinnehaverens ytelse og lønnsnivået i markedet for øvrig.
Stillingssystemet er inndelt i seks stillingsgrupper og er utformet slik at man kan velge mellom av to alternative karriereveier - en administrativ og en faglig.

Ansatte som lønnes fra Norge omfattes av egne helseforsikringer og reiseforsikringer. Innovasjon Norge har inngått en avtale med Statens Pensjonskasse om tjenestepensjon.


Andre bedriftsfordeler
Innovasjon Norge disponerer tre hytter ansatte kan låne. Det er etablert retningslinjer for gaver til ansatte ved jubileer, overgang til pensjon, ekteskap og så videre.